PRENÁJOM AUTA ČI JEHO KÚPA? NAŠI KLIENTI V TOM MAJÚ JASNO.

Dlhodobý prenájom auta od AVIS MaxiRent sa Vám zapáči

Ešte stále váhate, či si máte zobrať auto do prenájmu, alebo ho kupovať? Či je dlhodobé požičanie auta skutočne výhodnejšie a menej nákladné ako operatívny leasing či kúpa alebo leasing? Vyspovedali sme našich spokojných zákazníkov s rôznymi sociálnymi statusmi, pracujúcich na rôznych pozíciách a podnikajúcich v rôznych pracovných odvetviach. Prečítajte si ich stručné no dostatočne výstižné výpovede o tom, prečo sa rozhodli využiť dlhodobý prenájom auta, službu AVIS MaxiRent, či toto rozhodnutie ľutujú alebo nie a čo sa im na službe najviac páči. V súlade s GDPR sme použili len údaje, podľa ktorých nie je žiadnym spôsobom možné presne definovať osobu, ktorú sme vyspovedali.

Ján, zodpovedný vedúci za logistiku v prepravnej spoločnosti

Služby AVIS MaxiRent využívame už dlhší čas. S prenájmom áut sme nadmieru spokojní. Rýchle objednanie vozidiel pomocou jednoduchej online platformy a ešte rýchlejšie dodanie. Dokonca nás to aj baví, sledovať kedy pribudne aká ponuka, zľava či akcia. Prenájom áut nám navyše priniesol jazdu bez starostí o servis a údržbu vozidla, čo sme potrebovali najviac. Kedykoľvek zavoláme, AVIS nás nasmeruje a pomôže nám s každou požiadavkou. Vozidlá zaobstarávame aj na operatívny leasing, nie len prenájom, ako služobné pre našich zamestnancov. Avšak v aktuálnej situácii, kedy už vyše roka žijeme vo svete zasiahnutom Covidom-19, je pre nás flexibilný prenájom vozidiel ideálnejšou voľbou.

PONUKA VOZIDIEL 

operativny leasing, dlhodobý prenájom a skúsenosti zákazníkov

Karolína, čerstvý absolvent vysokej školy, živnostník

Počas vysokej školy a po ukončení štúdia som potrebovala auto na prepravu po meste a taktiež do novej práce. Od ukončenia školy pracujem v službách ako živnostník k čomu auto skutočne potrebujem a jedine prenájom auta v AVIS MaxiRent mi ho umožnil zabezpečiť. Uvažovala som aj nad službou Peugeot operatívny leasing, keďže tú značku milujem, ale operatívny leasing si vo všeobecnosti vyžaduje bonitu a históriu klienta na schválenie, čo som žiaľ nespĺňala. Auto na prenájom v AVIS MaxiRent som si jednoducho objednala cez formulár na stránke a zaplatila z môjho pohľadu naozaj neškodný depozit. Na druhý deň som si už vyzdvihla auto a odvtedy jazdím bez starostí. Auto je nové a na moje prekvapenie aj v naozaj vysokej výbave. A čo je pre mňa dôležité tak je za malý peniaz. Vrelo odporúčam!

PONUKA Peugeot 208  

Peugeot 208, recenzie avis maxirent

Miroslav, manažér stavebnej firmy

Pre prenájom áut sme sa rozhodli už pred viac ako 10 rokmi. Približne v polovici tohto obdobia sme natrafili na službu AVIS MaxiRent. Využívame aktuálne 8 vozidiel Renault Master L3H2 na dlhodobý prenájom, pre našich zamestnancov na stavebné práce. Musia dennodenne dodávať tovar na stavby no veľa kilometrov nenajazdia. Hodili sme čísla do kalkulačky a prenájom vozidiel nám vyšiel ako ideálna voľba. Zamestnanci si tie autá aj užijú, pretože sú úplne nové, priamo z výroby a majú pár užitočných prvkov výbavy. Majú parkovacie senzory, kamery, Bluetooth, navigáciu a pre nás dôležitú spevnenú podlahu na prepravu aj ťažších materiálov. 

PONUKA RENAULT Master  

Renault Master, Avis Maxirent, dlhodobý prenájom Renault Master

Stanislav, fyzická osoba

Jedno z našich áut v rodine ostalo po kolízii nepojazdné na dlhšiu dobu, potrebovali sme si rýchlo prenajať náhradné vozidlo. AVIS MaxiRent sme vybavili z pohodlia domova, rýchlo a efektívne sme si vytvorili online objednávku, na ďalší deň auto vyzdvihli. S prenajatým autom sme boli natoľko spokojní, že sme sa opravené auto rozhodli predať a odvtedy si druhé auto v rodine už len prenajímame. Sú tomu už tri roky. Minulý rok pridal AVIS MaxiRent do ponuky áut na prenájom aj vozidlo Volvo XC60 v TOP výbave, na čo ma jednoducho zlomili a neodolal som ani ja. Našim tínedžerom sa táto služba a autá tiež páčia, preto už začínam uvažovať aj nad tretím auto do rodiny.  Zatiaľ využívajú manželkin Peugeot 208, za mňa fantastické auto do mesta. Vymieňajú nám ho každých 6 mesiacov, takže jazdia všetci traja stále v novom (ale to vlastne aj jaJ). Prebratie aj vrátenie vozidiel trvá relatívne krátko, zamestnanci sú milí a ústretoví. Z našej strany veľká spokojnosť.

PONUKA Peugeot 2008  PONUKA VOLVO XC60  

Volvo XC60, Volvo na dlhodobý prenájom vozidla

Jaroslav, záhradný architekt

Sme malý rodinný podnik zaoberajúci sa dizajnovou úpravou záhrad, záhradiek, terás a tak isto vyrábame z dreva rôzne príslušenstvo – stoly, sedenie, hojdačky a tak ďalej. Potrebovali sme úžitkové vozidlo na prepravu výrobkov ku klientom domov. Na AVIS MaxiRent sme našli v ponuke vozidiel na prenájom Mercedes-Benz Sprinter L2H2. Poviem vám tak, že sme sa hneď zamilovali. To auto má vyššiu výbavu ako väčšina osobákov, čo sme jazdili doteraz. Je predovšetkým s automatom, má 360 stupňovú kameru, senzory okolo celého auta, navigáciu, 7 palcový dotykový displej a mnoho Ďalších prvkov o ktorých by som rád rozprával. Na to v akej výbave je auto je podľa mňa za viac ako výhodnú cenu. Auto využívame už 6 mesiacov, v blízkej dobe plánujeme prenajať aj ďalšie. Good job!

PONUKA Mercedes-Benz Sprinter  

Mercedes-Benz Sprinter, recenzie Sprinter, dlhodobý prenájom

Jana, obchodná riaditeľka IT spoločnosti

AVIS MaxiRent využívajú naši zamestnanci už viac ako rok, ako služobné vozidlá pôsobiace na Slovensku a občasne aj v zahraničí. Spoluprácu sme si na úvod vyskúšali s jedným vozidlom, aby sme vedeli či prenájom auta je pre nás správna voľba. Objednanie a prebratie vozidiel bolo rýchle a príjemné. Momentálne využívajú naši zamestnanci už 9 áut. Jeden zo zamestnancov mal incident s prenajatým vozidlo, bez zbytočných rečí nám bolo poskytnuté náhradné vozidlo počas doby opravy pôvodného. Dúfame, že naša spolupráca s AVIS MaxiRent bude pokračovať aj naďalej. Firme sa darí a stále prijímame nových zamestnancov, radi vezmeme aj nové autá.

PONUKA RENAULT CLIO  

Renault Clio na dlhodobý prenájom, recenzie