OBJAVTE NOVINKY V PROGRAME AVIS MAXIRENT NA ROK 2024!

Preskúmajte skladové zásoby v top výbavách

Nechajte sa potešiť novými možnosťami, ktoré sme pre Vás pripravili tento rok! Zažite prekvapenie nových druhov vozidiel, od osobných po luxusné varianty, vždy s najvyššou úrovňou výbavy. Vozidlá, ktoré ponúkame, sú navrhnuté s dôrazom na Vaše pohodlie a bezpečnosť. Online môžete získať všetko rýchlo a jednoducho, bez zbytočných komplikácií. Stačí len natankovať palivo a vychutnať si komfort jazdy s našimi dobre vybavenými vozidlami. Zákazník je pre nás prioritou, a jeho spokojnosť znamená aj spokojnosť pre AVIS.

Pokračujeme v prenajímaní vozidiel a ochrane životného prostredia v AVIS Maxirent

Naša priorita je stále rovnaká - poskytovať vynikajúcu službu zákazníkom a zároveň chrániť životné prostredie. Naša snaha o ochranu životného prostredia sa odzrkadľuje v našich konkrétnych číslach. Úspešne sme znížili emisie CO2 v našej flotile vozidiel na hodnotu 137,14g CO2 na kilometer. Tento výsledok je dôkazom nášho odhodlania k udržateľnosti a ekologickej zodpovednosti. V porovnaní s konkurenciou sme hrdí na to, že nami ponúkané vozidlá sú nielen šetrnejšie k životnému prostrediu, ale aj poskytujú vynikajúcu hodnotu a komfort našim zákazníkom. S našou rozsiahlejšou sieťou pobočiek, širokou ponukou vozidiel a osobným prístupom k zákazníkom sme presvedčení, že sme v oblasti prenájmu vozidiel v popredí.


Dlhodobý prenájom vozidiel?

Kto by si neprial jazdiť v novom aute? Je to nielen štýlové a komfortné, ale tiež pridáva na prestíži. Tento prejav luxusu je stále v obľube na Slovensku. V dnešnej dobe auto nie je len dopravným prostriedkom, ale aj spôsobom, ako sa prezentovať vo svojom okolí. Už nie je potrebné šetriť na auto niekoľko rokov či ho vlastniť na dlhé desaťročia. S rastúcou ponukou je možné mať auto flexibilne podľa vlastných preferencií a to na dlhodobý prenájom s minimálnymi starosťami. Preto, ak potrebuješ prenajať vozidlo a nevieš kde, AVIS je tu každý pracovný deň plne k dispozícii.


Inovatívny spôsob získania nového vozidla s výhodami a bez starostí

PREDPLATNÉ od AVIS Maxirent je inovatívnym spôsobom získania nového vozidla so zľavou 5% z mesačného nájmu, pričom zákazníci platia len polovicu nájmu ako akontáciu a vratný depozit. Tento flexibilný program umožňuje užívať si nové vozidlo bez viazania sa na dlhodobé záväzky a s väčšou finančnou slobodou. S jednoduchou štruktúrou platby a bezstarostným využívaním vozidla bez servisu, poistenia a diaľničných poplatkov, PREDPLATNÉ poskytuje pohodlnú alternatívu k tradičnému vlastníctvu vozidla. AVIS Maxirent sa stará o zákazníkov, ktorí ocenia jednoduchosť, komfort a ekonomické výhody tohto programu.

PONUKA VOZIDIEL


Volvo XC60 ULTIMATE Dark 2,0 B4 Mild-Hybrid 4x4 len za 739,00 €
V našom luxusnom vozidle, Volvo XC60 ULTIMATE Dark 2,0 B4 Mild-Hybrid 4x4, nájdete všetko, čo potrebujete na bezpečnú a pohodlnú jazdu. S navigačným systémom Navi Pro a 12,3 grafickým displejom nezablúdite a vždy budete mať pred sebou jasný obraz. Zadná parkovacia kamera a parkovacie senzory vpredu a vzadu Vám pomôžu bezpečne zaparkovať. Audiosystém „High Performance“ Vám zase zaručí skvelý zvuk počas celej cesty. Systém kontroly trakcie, Full LED svetlomety a 19 zliatinové disky zabezpečia bezpečnú jazdu za všetkých podmienok. Intellisafe Assist a systém City Safe chránia Vás a Vašich cestujúcich. Dvojzónová automatická klimatizácia Vám poskytne maximálny komfort počas celej jazdy.


Unikátna KIA Ceed SW Gold 1.0 T-GDI MT už za 259 €

Prežite dokonalý zážitok z jazdy s naším unikátnym modelom KIA Ceed SW Gold 1.0 T-GDI MT, dostupným už za 259 € mesačne. Tento elegantný voz s Navi packom, vyhrievanými sedadlami a volantom, a palubným počítačom so 4,2 LCD displejom "Supervision" Vám poskytne luxusný komfort na každej ceste. Nech sa vydávate kamkoľvek, navigačný systém, parkovacia kamera a parkovacie senzory Vám pomôžu s orientáciou a bezpečným parkovaním. S automatickou klimatizáciou si užijete ideálnu teplotu vo vnútri vozidla, zatiaľ čo 10,25 dotykový LCD displej Vám umožní jednoduché ovládanie všetkých funkcií. 16 disky kolies z ľahkých zliatin dodávajú vozidlu štýlový vzhľad, zatiaľ čo volič jazdného režimu Vám umožní prispôsobiť jazdu podľa Vašich preferencií a podmienok na ceste. Užite si tú najlepšiu jazdnú skúsenosť so špičkovým vozidlom KIA Ceed SW Gold 1.0 T-GDI!


Štýlový Volkswagen Golf Variant Style 1,5 eTSI DSG na prenájom

Moderný hybridný automobil Volkswagen Golf Variant Style 1,5 eTSI DSG s bluetooth konektivitou, ktorý disponuje kombinovaným výkonom 150 koní. S kapacitou pre päť cestujúcich a štyri batožinové priestory, tento päťdverový automobil s klimatizáciou a navigáciou Vám poskytne komfortné a spoľahlivé cestovanie. Automatická prevodovka a tempomat pridávajú na pohodlí a jednoduchosti ovládania, čo je veľkým plusom pre dlhé cesty či mestské presuny. Jeho hybridný pohon Vám umožní prejsť až 4.90 litra na 100 km, čím sa stáva efektívnou voľbou pre každodenné jazdy. Okrem výkonu a efektivity je však dôležité zdôrazniť aj elegantný a moderný dizajn, ktorým sa Golf Variant Style vyznačuje. Jeho štýlové línie a detaily robia z neho príťažlivý automobil pre každého, kto dbá nielen na praktickosť, ale aj na estetiku. Vďaka spojeniu technológií, pohodlia a úspornosti je Volkswagen Golf Variant Style 1,5 eTSI DSG ideálnym spoločníkom do každodenného života. Bezpečný, spoľahlivý a pohodlný – taký je tento moderný hybridný automobil, ktorý posúva hranice komfortného cestovania ešte ďalej.


Nová Dacia Sandero Expression 1,0 TCe AT ako spoľahlivý a efektívny Hatchback pre Vaše denné jazdy

Dacia Sandero Expression 1,0 TCe AT s motorom vo výkone 90 koní a benzínovým pohonom je ideálnym spoločníkom pre každodenné jazdy po meste alebo na diaľnici. S kapacitou pre päť cestujúcich a trojicou batožinových priestorov ponúka Sandero Expression dostatok miesta pre Vašu rodinu alebo priateľov a ich veci. S päťdverovým dizajnom sa získava ľahký prístup k interiéru vozidla, čo zjednodušuje nakladanie aj vykladanie. Tento model je vybavený modernými funkciami, ako je bluetooth konektivita, klimatizácia, automatická prevodovka a tempomat, čo zabezpečuje pohodlnú a bezpečnú jazdu. S kombinovanou spotrebou len 5.10 litra na 100 km je Sandero Expression ekonomickou voľbou, ktorá šetrí Vašu peňaženku aj životné prostredie. Celkovo je Dacia Sandero Expression 1,0 TCe AT ideálnym vozidlom pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý, praktický a cenovo dostupný hatchback. Sústredením sa na základné potreby jazdcov a poskytnutím niekoľkých moderných funkcií Dacia Sandero Expression dokazuje, že kvalitné auto nemusí byť drahé.



Využite svoj čas flexibilne podľa Vašich predstáv s jednoduchým procesom pri prenájme vozidla! Chcete sa dozvedieť viac?

KLIKNITE SEM