Volvo XC40 Plus : Inovácia, šetrnosť a bezpečnosť na dlhodobý prenájom

Zoznámte sa s kompaktným SUV pre všetky stránky vášho života. Inteligentné, všestranné a výrazné

Avis Maxirent prináša do svojej ponuky inováciu a šetrnosť v podobe modelu Volvo XC40 PLUS B3M ildHybrid. Toto moderné SUV s hybridným pohonom kombinuje výkonnosť, ekologickú uvedomelosť a pohodlie. Volvo XC40 Plus je dostupný v Avis Maxirent na dlhodobý prenájom za atraktívnu cenu už od 532€ na mesiac.

Dlhodobý prenájom 

SUV XC40 je svetovým lídrom v oblasti bezpečnosti, komfortu a audio dizajnu, pričom splní všetky vaše želania. Technológie na podporu vodiča vám môžu prispôsobením rýchlosti pomôcť dodržiavať bezpečný odstup od vozidiel pred vami a pomocou jemných zásahov do riadenia udržiavať vozidlo v danom jazdnom pruhu. Systém so štyrmi kamerami zabezpečuje 360° výhľad a pomôže vám s istotou zaparkovať aj v stiesnených podmienkach. Nezáleží na tom, či je deň alebo noc, inteligentné bezpečnostné asistenčné technológie vám môžu včas rozpoznať iné vozidlá, chodcov, cyklistov či väčšie zvieratá a vyhnúť sa tak kolíziám s nimi.


Veľký stredový displej s dotykovou obrazovkou vám umožňuje intuitívne ovládať funkcie vášho vozidla Volvo – aj keď máte nasadené rukavice.             
Poskytuje okamžitý prístup k ovládaniu navigácie, médií, telefónu a aplikácií. Či už v meste alebo na diaľnici – panoramatická strecha prepúšťa do interiéru dostatok svetla a vytvára tak prirodzený a veľkorysý pocit priestoru pre všetkých cestujúcich. 


S dôrazom na pohodlie, kvalitu materiálov a všestrannosť sa v interiéri SUV XC40 budete rýchlo cítiť ako doma. Moderný dizajn a starostlivo vybraté materiály charakterizujú každý detail modelu XC40. Všetci piati cestujúci ocenia pohodlie ergonomicky tvarovaného sedadla

Každé zadné sedadlo sa dá samostatne sklopiť do podlahy batožinového priestoru, takže môžete prepravovať aj pasažierov alebo náklad bez kompromisov v oblasti pohodlia a bezpečnosti, čo ešte viac zvyšuje mieru univerzálnosti tohto modelu Volvo. Pretože batožinový priestor nemá žiadnu hranu, cez ktorú by ste museli náklad zdvíhať, ľahko naložíte a vyložíte aj väčšie predmety. Pod podlahou sa navyše nachádza skrytá uzamykateľná schránka. Volvo ponúka flexibilné riešenia prepravy nákladu. Nakonfigurujte si priestranný zadný batožinový priestor SUV XC40 tak, aby vyhovoval vašim potrebám. Podlaha sa dá jednoducho premeniť na deliacu priečku alebo držiak na nákupné tašky. 


Volvo XC40 je poháňané moderným 1,5-litrovým Mild-Hybrid motorom, ktorý kombinuje spaľovací motor so systémom mild-hybridnej technológie. Dôjdite ešte ďalej. Mild-hybridná technológia na zabezpečenie plynulejšej jazdy rekuperuje energiu vznikajúcu pri brzdení, ktorú ukladá do akumulátora. Vďaka možnosti využívať takto získanú energiu dochádza k zníženiu spotreby paliva aj množstva emisií vo výfukových plynoch. Preto sa XC40 môže pochváliť skutočne plynulými rozjazdmi a efektívnou akceleráciou, bude sa v ňom ešte pohodlnejšie jazdiť po meste aj po diaľnici.

Výbavový stupeň - Plus Glossy Black pre Volvo XC40 pridáva k tomuto už tak štýlovému SUV ďalšie prvky elegancie a luxusu. Táto výbava ponúka nie len estetické vylepšenia, ale aj špičkové technológie a pohodlie, ktoré urobia vaše jazdy ešte príjemnejšie. Súčasťou tejto výbavy je napríklad lesklý čierny dekoračný rámček okien, ktorý dodáva vozidlu sofistikovaný vzhľad. Tieto detaily prispievajú k elegantnej a modernému vzhľadu tohto SUV.


Dlhodobý prenájom modelu Volvo XC40 Plus v Avis Maxirent prináša mnoho výhod pre každého vodiča. Všetky náklady sú zahrnuté v jedinej mesačnej splátke, čo zabezpečuje finančnú transparentnosť a bezstarostnosť. Žiadna akontácia. Na prenájom potrebujete iba cca 5% z hodnoty auta, čo slúži ako vratný depozit. Pri iných formách financovania je potrebná vyššia finančná účasť.

Volvo XC40 PLUS B3 Mild-Hybrid je pre tých, ktorí chcú spojiť výkonnosť, ekologickosť a komfort, ideálnou voľbou. Jeho hybridný pohon vám umožní šetriť palivo a prispievať k ochrane životného prostredia. Vďaka dlhodobému prenájmu v Avis Maxirent môžete využívať všetky tieto výhody bez obáv o náklady a viazanosť. Vyberte si Volvo XC40 PLUS B3 Mild-Hybrid a zažite nový štandard v pohodlnom a ekologickom cestovaní


Pre viac informácií a rezerváciu kontaktujte Autopožičovňu Avis Slovensko ešte dnes. Volajte na telefónne číslo +421 900 200 200 (táto linka je spoplatnená sumou 0,60€/minútu s DPH), alebo nám napíšte email na adresu  info@avis.sk