Dlhodobý prenájom vozidiel a jeho výhody.

Dlhodobý prenájom vozidiel a jeho výhody.

Každý by chcel jazdiť na novom aute. Je to bezpečné, komfortné a je s tým minimum starostí, nehovoriac, že auto je aj vec prestíže. Stále aj na Slovensku platí tento prežitok. Cez auto Vás vníma Vaše okolie. Nebolo tomu tak dávno, keď sa na auto do rodiny šetrilo niekoľko rokov, auto sa kúpilo na 10-15 rokov, až kým nedojazdilo. Výber nebol veľký. 

Túžba po vlastníctve sa aj v súkromnom sektore čoraz viac vytráca a do popredia prichádzajú externé formy „vlastníctva“ ako operatívny leasing či dlhodobý prenájom.

Dlhodobý prenájom vozidiel je forma nájmu, ktorá umožňuje prenajať vozidlo na dlhšie obdobie, obvykle na mesačnej alebo ročnej báze. Tento typ prenájmu poskytuje viaceré výhody, ktoré ho robia atraktívnou voľbou pre mnohých ľudí a podniky. Tu sú niektoré z hlavných výhod dlhodobého prenájmu vozidiel:

  • Finančná predvídateľnosť: Dlhodobý prenájom umožňuje klientom presne plánovať svoje náklady na vozidlo, pretože mesačné platby sú stabilné a známe. To znamená, že nie sú nečakané výdavky na opravy, údržbu a iné náklady, ktoré sú spojené s vlastníctvom vozidla.
  • Nové vozidlo: Pri dlhodobom prenájme často získavate nové vozidlo alebo vozidlo s relatívne nízkym nájazdom. To znamená, že môžete mať prístup k najnovším bezpečnostným a technologickým vylepšeniam, čo zvyšuje vašu jazdnú pohodu a bezpečnosť.
  • Žiadne vlastnícke riziko: Ako nájomca nemusíte sa obávať o hodnotu vozidla v čase, ako by ste to robili, keby ste ho vlastnili. Po skončení nájmu jednoducho vrátite vozidlo a nemusíte sa zaoberať jeho predajom alebo výkupom.
  • Servis a údržba: Niektoré dlhodobé prenájmy zahŕňajú aj údržbu a servis vozidla. To znamená, že sa nemusíte starať o vyhľadávanie a platenie za opravy a údržbu vozidla. Táto starosť je na prenajímateľovi.
  • Daňové výhody: V mnohých krajinách sú nájomné platby za dlhodobý prenájom vozidiel zahrnuté v podnikateľských nákladoch, čo môže znížiť daňovú povinnosť.
  • Flexibilita: Dlhodobý prenájom môže byť flexibilný, pokiaľ ide o dobu trvania nájmu a typ vozidla. To je obzvlášť výhodné pre firmy, ktoré môžu potrebovať prispôsobiť svoj vozový park meniacim sa potrebám.

Zahrnuté služby: Mnohé leasingové spoločnosti či požičovne ponúkajú balíčky s rôznymi službami, ako sú asistenčné služby na cestách, náhradné vozidlo počas opráv a poistenie.

Dlhodobý prenájom vozidiel môže byť výhodnou voľbou pre jednotlivcov i firmy, ktoré chcú mať k dispozícii moderné vozidlo bez vlastníckych záväzkov a so známymi mesačnými nákladmi. Avšak, pred uzavretím dlhodobého prenájmu je vždy dôležité dôkladne si preštudovať zmluvu a porovnať ponuky rôznych spoločností, aby ste našli najvýhodnejšiu možnosť pre vaše konkrétne potreby.

PREJDITE DO PONUKY


U nás celý proces objednania ONLINE, preberanie digitálnou formou

Celý proces objednania vozidla prebieha v online priestore na digitálnej platforme www.avismaxirent.sk. Vyberiete si z ponuky vozidiel to, ktoré vám najviac vyhovuje, napríklad veľkostne, motoricky či výbavou a následne si zvolíte niektorý z preddefinovaných mesačných nájazdov. V ďalšom kroku vyplníte svoje osobné údaje, resp. firemné údaje a už len čakáte na potvrdenie ohľadom prípadnej zábezpeky za vozidlo. Tú stanoví v prípade firemného klienta algoritmus po vyhodnotení finančných ukazovateľov subjektu.

Vďaka neustálemu pokroku v oblasti digitalizácie vás dodaní vozidla zo skladu a jeho ukončení prípravy na odovzdanie upozorní notifikačný email s aplikáciou kalendár, v ktorej si vyberiete preferovaný a dostupný dátum a čas prebratia vozidla. Následne Vám zašleme potvrdzujúci email s mapou ako sa k nám dostanete. Deň pred prebratím obdržíte od nás opäť digitálnou formou zmluvu na podpis, ktorú otvoríte cez aplikáciu v telefóne alebo prehliadač v notebook-u a podpíšete.

Na mieste Vám už postačujú Vaše osobné doklady, občiansky a vodičský preukaz, ktoré kolega nahrá do systému a cez tablet    podpíšete digitálny preberací protokol, dostanete kľúče a začínate si užívať bezstarostný dlhodobý prenájom vozidla.

O tom, prečo je prenájom vozidla skutočne výhodnejší ako jeho kúpa, aké komplexné služby AVIS ponúka, ako jednoducho si vozidlo objednáte online cez našu digitálnu platformu až po to, aké vozidlá môžete nájsť v našej ponuke porozprával v krátkej reportáži v spolupráci s REFRESHER obchodný manažér AVIS Slovensko Samuel Jesenský - https://www.youtube.com/watch?v=M652QfRo4Xg&t=420s.

V rámci služieb AVIS MaxiRent máte z našej strany zabezpečené bezstarostné využívanie služieb. V rámci mesačného nájomného v ňom sú zahrnuté služby ako povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, diaľničná známka, asistenčná služba ale aj sezónne prezutie a servisná údržba.

Prenájom vozidla priamo zo skladových zásob

Vozidlá dostupné obratom sú v dnešnej dobe doslova luxusom. A my sa touto dominantou naozaj môžeme pýšiť. Napriek všetkým krízam a polenám, ktoré nám hádžu pod nohy, stále môžeme hrdo tvrdiť, že Vám máme čo ponúknuť v kategóriách od ekonomickej triedy až po SUV. My sme však s AVIS MaxiRent pripravení. Stále Vám ponúkame širokú škálu vozidiel dostupných priamo zo skladových zásob na prenájom.

PREJDITE DO PONUKY

Výhody produktu AVIS MaxiRent voči štandardnej kúpe vozidla sú okrem iného:
  • platba 1 mesačného nájomného so zahrnutými službami
  • podpis zmluvy na diaľku a digitálne preberanie/odovzdanie vozidla
  • 100% daňovo uznateľný náklad v podobe nájomného bez zaťaženia súvahy pre firmy
  • profesionálna a komplexná starostlivosť
  • 24/7 podpora pre vodičov
PREJDITE DO PONUKY


ČO VŠETKO JE ZAHRNUTÉ V NÁJOMNOM?
  • nákup a registrácia vozidla;
  • financovanie vozidla;
  • znehodnotenie vozidla;
  • diaľničná známka platná pre SR;
  • poistenie PZP;
  • havarijné poistenie;
  • fabricky stanovené garančné úkony;
  • celoročné obutie pneumatikami a ich uskladnenie;
  • asistenčné služby;
  • odhlásenie vozidla pri ukončení nájmu.

Aktuálnu ponuku vozidiel si pozrite na tomto linku: https://www.avismaxirent.sk/sk/ponuka-vozidiel.html.

Neváhajte, tešíme sa na vás!