ŠTVRŤROČNÝ A POLROČNÝ PROGRAM

Zákazníci môžu ušetriť stovky eur

  • AVIS Slovensko spúšťa 3- a 6-mesačné prenájmy Renault Clio a Peugeot 208;
  • Autopožičovňa tým reaguje na aktuálny dopyt na trhu;
  • Finančná úspora na prenájme dosahuje stoviek eur;
  • Autá s nadštandardnou výbavou, údržbou, asistenčnými službami a poistením v cene;
  • Ponuka 3- a 6-mesačných prenájmov je platná od marca 2020.

 

Spoločnosť AVIS Slovensko, dlhodobý líder autopožičovní v krajine, uvádza do svojej ponuky štvrťročné a polročné prenájmy automobilov s výhodnými cenovými reláciami. Novinka sa týka kompaktných automobilov Renault Clio a Peugeot 208 s vekom maximálne tri mesiace.

Silnejúci záujem o stredne dlhý prenájom auta

Rozšírením ponuky doby prenájmov autopožičovňa AVIS reaguje na aktuálny dopyt na trhu. Firmy, ale aj jednotlivci (fyzické osoby), majú záujem o stredne dlhé prenájmy automobilov, ktoré sú finančne výhodnejšie ako konvenčné vlastníctvo a splácanie.

AVIS Slovensko im tak vychádza v ústrety uvedením strednodobých prenájmov do svojej ponuky.

Úspora stoviek eur

Najpodstatnejším argumentom k využitiu trojmesačných a šesťmesačných prenájmov je ich finančná výhodnosť v porovnaní s denným a mesačným programom: v prípade Peugeot 208 táto úspora v porovnaní s výhodným mesačným prenájmom predstavuje mimoriadnych 23% a pri Renault Clio až do 39%. Prepočítané na peniaze, za polročný prenájom Peugeot 208 zákazník zaplatí až o 978 eur bez DPH menej ako v prípade šesťkrát po sebe idúcom mesačnom programe. 

Vozidlo Doba viazanosti Ušetríte Mesačná splátka Povolený nájazd
Peugeot 208, operatívny leasing lacno, dlhodobý prenájom 3 mesiace 23% 375€ 2500km/mes.
Renault Clio, operatívny leasing lacno, dlhodobý prenájom 3 mesiace 28% 350€ 2500km/mes.
Peugeot 208, operatívny leasing lacno, dlhodobý prenájom 6 mesiacov 33% 325€ 2500km/mes.
Renault Clio, operatívny leasing lacno, dlhodobý prenájom 6 mesiacov 39% 300€ 2500km/mes.

Vozidlá v nadštandarde

Všetky vozidlá určené na strednodobý prenájom sú nové alebo s vekom do troch mesiacov a s nadštandardnou výbavou. Táto výbava obsahuje napríklad klimatizáciu, navigáciu, tempomat, Bluetooth, multimediálny systém, bezkľúčový štart, udržiavanie v jazdnom pruhu či LED svetlomety, ako aj moderné úsporné motory s nízkymi emisiami CO2.

 

Okrem uvedeného sú v cenách prenájmov zahrnuté aj elektronické diaľničné známky platné pre slovenské diaľnice, sezónne prezutie, pravidelný servis, havarijné poistenie a asistenčné služby.

 

Pre firmy i jednotlivcov

Prenájom vozidiel Renault Clio a Peugeot 208 je možné zabezpečiť na pobočkách autopožičovne AVIS a na webstránke www.avis.sk, na ktorej je možné uhradiť depozit aj online. Výška vratného depozitu je pri štvrťročných a polročných prenájmoch 1 800 eur bez DPH.

V prípade firemného zákazníka je faktúra za prenájom vozidla daňovým dokladom, ktorý si firma alebo živnostník môže zaúčtovať do svojich nákladov.

 

Ponuka je platná od marca 2020 a zaraďuje sa do stálej ponuky krátkodobých, strednodobých a dlhodobých prenájmov od autopožičovne AVIS.


FAQ: Otázky a odpovede

 

Kto môže využiť strednodobé prenájmy áut?

Ponuky 3- a 6-mesačných prenájmov môžu využiť všetci trestne bezúhonní zákazníci spoločnosti AVIS Slovensko starší ako 25 rokov, ktorí spĺňajú všeobecné podmienky uvedené v Podmienkach prenájmu vozidiel.

 

Koľko kilometrov je možné najazdiť?

Automobily sú limitované mesačným nájazdom 2 500 km, každý kilometer navyše je spoplatnený čiastkou 0,35 € bez DPH. Zohľadňuje sa finálny počet najazdených kilometrov po ukončení trojmesačného, respektíve šesťmesačného obdobia prenájmu.

 

Čo sa uhrádza vopred a čo priebežne?

Prenájom vozidiel sa uhrádza na mesačnej báze, vždy k rovnakému dňu v kalendárnom mesiaci v predpísanej výške.

Zábezpekou je vratný depozit vo výške 1 800 eur bez DPH za každé vozidlo, čo predstavuje ekvivalent približne piatich mesačných splátok. Depozit je splatný jednorazovo najneskôr v deň preberania vozidla.

 

Je potrebné dostavovať vozidlá z času na čas na kontrolu?

V cene prenájmu sú zahrnuté náklady na pravidelnú údržbu vozidla a nevyhnutné dodržať servisné intervaly - v prípade ich blížiaceho sa dátumu alebo kilometrového nájazdu je potrebné automobily dostaviť na pobočku AVIS Slovensko. Vozidlá je potrebné dostaviť aj v prípade sezónneho prezutia.

 

Je možné s prenajatými vozidlami cestovať mimo SR?

Áno, vozidlá je možné prevádzkovať aj mimo územia Slovenskej republiky na celom území Európskej únie, okrem Bulharska a Rumunska. Vozidlá ale nemajú predplatené diaľničné známky v iných krajinách ako na Slovensku.